+ Hozzászól a témához
Eredmény: 1 - 10 (10) összesen

Téma: Kacsa volnék segítsetek!

Új tag duck83 logója
    Hely
    Tatabánya
    Összes hozzászólás
    3

Alapbeállítás Kacsa volnék segítsetek!

Sziasztok!
    Azért szeretnék egy "saját" témát (remélem nem baj) ,mert elég sok mindent szeretnék kérdezni tőletek (számomra) Mélyen Tisztelt Legend Tulajok!
    Nem szeretnék senkivel konfliktust semmilyen téren.Tehát ,ha hülyeséget kérdezek,vagy más a véleményem bárkiénél,vagy a írásaimból nem derülne ki a hangsúly
    akkor tiszteljen meg a forúmtárs a normális válasszal hiszen én is próbálok a magam módján tisztelettel válaszolni.Köszönöm
    Bemutatkozás:Kassai Gábornak hívnak és 27 éves vagyok ,becenevem Kacsa
    Nemrég vettem egy 1991-es Legend szedánt.A rendszáma DWG-821.Ha bárki tud róla valamit szívesen venném.
    Így néz ki:

Most épp 225000 km-nél jár(érzetre igaz is) és az eladó szerint törés mentes volt.Már nézegetem mit kell nagyszervíznél cserélni....Ehhez is kérem majd a segítségeteket!
    Osztom azok véleményét akik a gyári alkatrészek hívei!
    Épp most kell cseréljek első kerék csapágyat és azt találtam eddig ,hogy a Koyo Seiko(gyári) ás az SKF a legjobb,A Honda-Száraz Tatabánya szerint a Koyo Seiko(gyári) 44152+áfa/db áron adja ehhez képest Nagykátán a Bukor Csapágyszaküzletben ugyanez a Koyo 12e/db(csak csapágy).Szerintetek van ilyen, ekkora difi?
    Itt ki foglalkozik jó áron gyári alkatrészekkel?

Válaszotokat előre is köszönöm!

KA9 Vermont Green Pearl ccphoto logója
    Összes hozzászólás
    112

Alapbeállítás

Idézet duck83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Azért szeretnék egy "saját" témát (remélem nem baj) ,mert elég sok mindent szeretnék kérdezni tőletek (számomra) Mélyen Tisztelt Legend Tulajok!
    Nem szeretnék senkivel konfliktust semmilyen téren.Tehát ,ha hülyeséget kérdezek,vagy más a véleményem bárkiénél,vagy a írásaimból nem derülne ki a hangsúly
    akkor tiszteljen meg a forúmtárs a normális válasszal hiszen én is próbálok a magam módján tisztelettel válaszolni.Köszönöm
    Bemutatkozás:Kassai Gábornak hívnak és 27 éves vagyok ,becenevem Kacsa
    Nemrég vettem egy 1991-es Legend szedánt.A rendszáma DWG-821.Ha bárki tud róla valamit szívesen venném.
    Így néz ki:

Most épp 225000 km-nél jár(érzetre igaz is) és az eladó szerint törés mentes volt.Már nézegetem mit kell nagyszervíznél cserélni....Ehhez is kérem majd a segítségeteket!
    Osztom azok véleményét akik a gyári alkatrészek hívei!
    Épp most kell cseréljek első kerék csapágyat és azt találtam eddig ,hogy a Koyo Seiko(gyári) ás az SKF a legjobb,A Honda-Száraz Tatabánya szerint a Koyo Seiko(gyári) 44152+áfa/db áron adja ehhez képest Nagykátán a Bukor Csapágyszaküzletben ugyanez a Koyo 12e/db(csak csapágy).Szerintetek van ilyen, ekkora difi?
    Itt ki foglalkozik jó áron gyári alkatrészekkel?

Válaszotokat előre is köszönöm!
    Ami a márkakereskedői árakat illeti, szerintem simán előfordulhat ilyen eltérés, márkakereskedéseknek általában vastagon fog a ceruzájuk, ha alkatrész árakról van szó, illetve sok esetben csak más alkatrészekkel együtt rendelhető/cserélhető. Nekem komplett ablakemelőt akartak adni motorral együtt 100K-ért egy szakadt bowden miatt, mert csak egyben rendelhető. új bowden legyártatva méretre 2K/db pl.
    Ennek ellenére én amiből lehet, a gyárira szavazok, nem kivagyiságból, hanem mert hátsó féktárcsából két helyről két különböző (nem gyári)tárcsát hoztak gyári cikkszám alapján, az egyik nem belső dobfékes volt, a másik a gyári 12mm-hez képest(min.10mm) 9mm volt gyárilag. Ettől függetlenül mondjuk a gyári pollenszűrőért nem vagyok hajlandó kiadni egy vagyont.
    Nem gyári alkatrésznél nagyon meg kell nézni, mit adnak, mert kellemetlen, amikor szétszedik és ott derül ki, hogy nem jó hozzá, aztán rendelheted meg a gyárit, dupla utánajárással.

Adminisztrátor lgnd logója
    Hely
    Budapest
    Összes hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás

Üdv! Csapágyat meg kell venni a csapágyboltban és egy autószerelő kicseréli. Egyéb csapágy méretek és beszerzési források az autószerelő fórumban megtalálhatók. Kereső használatával szerintem mindenre fogsz választ találni 2gen témában, de természetesen nyugodtan kérdezz hiszen szinte mindenre megvan már a megoldás.

Új tag duck83 logója
    Hely
    Tatabánya
    Összes hozzászólás
    3

Alapbeállítás

Kicsit átláthatalan számomra ez a fórum még ezért kérdeznék inkább:

Kellene az első kerékcsapágy méretei.Nekem valami ilyesmit mondtak:48x89/44/42
    Illetve megkellene nézni 2db Koyo csapágyat Nagykátán.Itt:

Hallottam olyat,hogy gagyi csapágyra rágravírozzák a kívánt márkát.És kicsit olcsónak tünik a többihez képes.
    Lenne valaki itt aki arrafele lakik?Nagyon fontos lenne.Esetleg ha képet is csinál az illető annak örülnék.Persze sörök arányában..

Nézelődő ZsG logója
    Hely
    (Pest megye) Törökbálint
    Összes hozzászólás
    126

Alapbeállítás

Valamikor a napokban én megyek az érdi csapágyboltba, megkérdezzem náluk mennyi a KOYO?
    Ha tudnál mondani egy típuszámot (nem a méretek érdekelnek, hanem ami rá van írva a csapágyra), az nagy segítség lenne.

Nézelődő ZsG logója
    Hely
    (Pest megye) Törökbálint
    Összes hozzászólás
    126

Alapbeállítás

...Épp most kell cseréljek első kerék csapágyat és azt találtam eddig ,hogy a Koyo Seiko(gyári) ás az SKF a legjobb,A Honda-Száraz Tatabánya szerint a Koyo Seiko(gyári) 44152+áfa/db áron adja ehhez képest Nagykátán a Bukor Csapágyszaküzletben ugyanez a Koyo 12e/db(csak csapágy).Szerintetek van ilyen, ekkora difi?...
    SKF egy kalap... csak a neve nagy és nem is gyári. Amúgy simán lehet ekkora a difi, nekem a Prelude csapágyra a Hondánál mondtak 42 ezret, egy az egyben, ugyanaz a csapágy a csapágyboltban 10 ezer volt....

Adminisztrátor lgnd logója
    Hely
    Budapest
    Összes hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás

koyo Seiko vagy NTN a gyári csapágy, csapágyboltos katalógusból szerintem megmondja a méretet.

'91 EDM KA8 yoker logója
    Összes hozzászólás
    315

Alapbeállítás

Nekem tavaly C32-Peti hozott koyot, ha jól emlékszem 14 pénz volt...
    A Legend Never Dies

Új tag duck83 logója
    Hely
    Tatabánya
    Összes hozzászólás
    3

Alapbeállítás

ZsG! Nem tudom mi van ráírva ,sajnos csak a cikkszámát tudom meg(most már) a méreteit. 44300-SP0-004 valami ilyesmi:http://www.yiparts.com/en/Part/Search/S/4/44300SP0004
    Ha csak megkérdezed nekem az is jó.SKF-ben ez volt a csapágy száma:VKBA 3348 De ilyen tipusu akkor nem kell csak hátha ez segit!

lgnd! Én is ezeket néztem de valahogy a koyo tetszett meg.

yoker majd ha nem jön össze semmi megkeresem C32-őt

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Nézelődő ZsG logója
    Hely
    (Pest megye) Törökbálint
    Összes hozzászólás
    126

Alapbeállítás

ZsG! Nem tudom mi van ráírva ,sajnos csak a cikkszámát tudom meg(most már) a méreteit. 44300-SP0-004 valami ilyesmi:http://www.yiparts.com/en/Part/Search/S/4/44300SP0004
    Ha csak megkérdezed nekem az is jó.SKF-ben ez volt a csapágy száma:VKBA 3348 De ilyen tipusu akkor nem kell csak hátha ez segit!
    Na megkérdeztem, 10700 Ft / db a KOYO. Hétfőn megint megyek oda, megvegyem neked?? Egy tel.számot majd priviben küldj!

+ Hozzászól a témához

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  • BB code : bekapcsolva
  • Pofik bekapcsolva
  • Az [IMG] kód bekapcsolva
  • A HTML kód kikapcsolva